Minggu, 02 Agustus 2015

Lirik Lagu Yaumal Kiyamat (One dee group)





Trong Kohkol andika anggur morongkol
Dur bedug andika anggur murungkut
Diadanan beuki tibra
Pajar manéh teu ngélingan
Heunteu ngélingan ...

Dasar jelema doraka kudu asup kanaraka
Aduh ...
Aduh indung aduh bapa kutan téh kieu rasana
Kieu rasana ...
Jadi jeleuma doraka
Kudu asup ka naraka
Teungteuingeun anu mukmin
Di dunya henteu ngélingan
Heunteu ngélingan ...

1 komentar:

  1. Hatur nuhun ka anu ngaposkeun ieu lagu Yaumal Kiyamat sing janten ibadah oge ginuluran rohmat Alloh Swt. Neda widi di Copy ku simkuring mugia janten pangeling ngeling ka diri simkuring, kum na kasadayana, supados teu ngaberung nafsu ngumbar amarah salami kumelendang diieu marcapada.

    BalasHapus